torstai 3. toukokuuta 2012

Ihmissyöjälehmiä

Kahden päivän sairasloman ja yhden virustaudin jälkeen palasin aamuseitsemältä hommiin. Ensin haalari kastui vyötäröstä alaspäin maitoon, kun lauma vasikoita yritti kerralla juoda kahdesta tuttipullosta. En ole varma menikö enemmän maitoa vasikoiden suuhun kuin päähän... Maanantaina ripuloineet vasikat olivat kaikki parantuneet, ja heikoiten voinut tytteli nousi tänään jo itse jaloilleen. Jekkukin oli kahdessa päivässä kasvanut!

Eräs vakava väärinkäsitys pitää nyt korjata. Lehmät eivät ole kasvissyöjiä. Ne syövät ihmisiä. Jos et usko, mene lantalapion kanssa nuorkarjan ryhmäkarsinaan. Siivoa siinä sitten, kun lapiossa on sonnan lisäksi kiinni kaksi lehmänkieltä, yksi villikko puskee peffasta, yksi hamuaa takaapäin naamaasi ja yksi yrittää syödä haalarin taskua. Vaihtoehtoisesti yksi puree sinua selästä, huutaa korvaan tai syö kumisaappaasi. Jos lepuutat kättä hetken aidalla, vähintään yksi lehmä mutustaa hanskaa. Hardcore-moden saat päälle menemällä karsinaan, jossa osalla eläimistä on sarvet. Terveisiä vaan Hudson, Ipsu ja Imatra - teidät kyllä muistetaan!

PS. Lehmät saa kyllä kuriinkin, jos ne liian villeiksi äityvät. Tömistely, komentaminen ja tökkäisy lantalapion terävällä kulmalla ("sarvella") tepsii.

PPS. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti